...
...
Service 053-4361626
Compleet citotoets oefenpakket - Set van 3 oefen boekjes met vragen
(109)

€ 74,85
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Auteur: Junior Einstein
Uitgever: Junior Einstein
Beschikbaar sinds: maart 2015
    
Bijzonderheden
 

Start bestelling

       
Vandaag besteld, dan de eerstvolgende werkdag bezorgd.
De centrale eindtoets van het Cito is een belangrijk meetmoment op de basisschool. Hoewel de eindtoets niet meer bepalend is voor het schooladvies, voelt het wel prettig om een score te halen die recht doet aan wat je daadwerkelijk in huis hebt. Dat kán ook. Als je maar vol vertrouwen aan de toets begint en weet wat voor (type) vragen je kunt verwachten. Deze set is prima te gebruiken voor oefening in schooljaar 2015/2016 en de daaropvolgende schooljaren.

Gericht oefenen voor de vraagstelling van de Cito
Met dit rijk geïllustreerde oefenpakket kun je goed en verantwoord oefenen en daarmee je zelfvertrouwen opvijzelen. Alle onderwerpen die in de centrale eindtoets zitten, komen uitgebreid aan bod. De manier waarop de vragen worden gesteld is afgestemd op die van het Cito, omdat die op veel punten afwijkt van de meest gebruikte lesmethoden in het basisonderwijs.

Dit pakket bevat alle drie de delen van de serie. Ieder boek van de serie bevat oefeningen voor alle onderwerpen van de centrale eindtoets en is daarmee een afgerond geheel. Alle boeken samen vormen een gedegen voorbereiding op de eindtoets. Zo kun je nóg meer oefenen op onderwerpen waar je moeite mee hebt en je extra zeker voelen door de herhaling van stof die je al beheerst.

Inhoud (compleet oefenpakket)
Dit oefenpakket bestaat uit de boeken Citotoets Oefenboek deel 1,2 en 3. De drie boeken samen bevatten maar liefst 690 opgaven, verdeeld over onderstaande onderwerpen.
Taal | Lezen, Woordenschat, Taalverzorging
Rekenen | Getallen, Verhoudingen, Meten en Meetkunde, Verbanden

Afbeelding

ISBN nummer: 0000000000000

Start bestelling

 

 

 

 

 

            
...
...