...
...
Service 053-4361626
Oefenpakket Entreetoets 2015 | Groep 7
(19)

€ 74,85
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Auteur: Junior Einstein
Uitgever: Junior Einstein bv
Beschikbaar sinds: april 2015

 
Bijzonderheden
Dit product wordt vaak gekocht in combinatie met:

Entreetoets oefenen boeken set / groep 7 / Opgaven en Antwoorden / uitlegboek
 

Naar bestellen

 
Vandaag besteld, dan de eerstvolgende werkdag bezorgd.
De entreetoets is een tussentijdse toets(ingen) die meet/meten bij welke onderdeel/onderdelen een leerling nog extra ondersteuning nodig heeft. Hoewel de score van de entreetoets niet bepalend is voor het schooladvies, voelt het wel prettig om een score te halen die recht doet aan wat de leerling daadwerkelijk in huis heeft. Deze set is prima te gebruiken voor oefening in schooljaar 2015/2016 en de daaropvolgende schooljaren.
 
Gericht oefenen voor de vraagstelling van de Cito
Met dit rijk geïllustreerde oefenpakket kun je goed en verantwoord oefenen en daarmee je zelfvertrouwen opvijzelen. Alle onderwerpen die in de Entreetoets zitten, komen uitgebreid aan bod. De manier waarop de vragen worden gesteld is afgestemd op die van het Cito, omdat die op veel punten afwijkt van de meest gebruikte lesmethoden in het basisonderwijs.

Dit pakket bevat alle drie de delen van de serie. Ieder boek van de serie bevat oefeningen voor alle onderwerpen van de Entreetoets en is daarmee een afgerond geheel. Alle boeken samen vormen een gedegen voorbereiding op de Entreetoets. Zo kun je nóg meer oefenen op onderwerpen waar je moeite mee hebt en je extra zeker voelen door de herhaling van stof die je al beheerst.
  
Inhoud (compleet oefenpakket)
Dit oefenpakket bestaat uit de boeken Entreetoets 2015 Oefenboek deel 1,2 en 3. De drie boeken samen bevatten maar liefst 690 opgaven, verdeeld over onderstaande onderwerpen.
Taal | Lezen, Woordenschat, Taalverzorging
Rekenen |  Getallen, Verhoudingen, Meten en Meetkunde, Verbanden

Afbeelding
ISBN nummer: 000000000000

Naar bestellen
 

 
 
 

 
...
...