Vacatures
 
Algemeen

AfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeelding
Actuele vacatures
 
Afbeedling Auteurs voor projecten PO en VO op projectbasis
 
Docent in het VO of PO en op zoek naar een interessante auteurs-job op projectbasis?
 
Regelmatig zoeken we auteurs die via ons content management systeem werken aan nieuwe uitgaven en het team van inmiddels meer dan 10 auteurs komen versterken. Voor wie kan dit interessant zijn? Docenten in het primair onderwijs, docenten economie, wiskunde-rekenen, biologie, natuurkunde, aardrijkskunde...
 
Afbeedling Gezocht: Een topper voor redactie en tekstopmaak, gevestigd in Twente

Momenteel ontwikkelen we een Centrale Eindtoets Basisonderwijs in samenwerking met o.a. de Universiteit Twente en de Hogeschool Saxion MIM. De itemconstructie is nagenoeg klaar en we zoeken nu een bureau wat de tekstopmaak tot in de puntjes beheerst en de ontwikkelde items voor taal (1F|2F) en rekenen (1F|1S) kan "inbedden" in een kwalitatief hoogstaand eindproduct dat (ook) op papier zal verschijnen.

Tevens is nabijheid een must i.v.m. afstemming met docent - auteurs / itemconstructeurs (in Twente), twee reclame en vormgeving bureaus (uit Enschede) en met bureau SM&C (uit Enschede) alsmede de Universiteit Twente (afdeling toegepaste onderwijskunde).

Reageer op info@smc.nl of bel op werkdagen 053-4361626.
 
Afbeedling Project PO Taal oefenen

Het betreft het ontwikkelen van info, vragen, antwoorden en uitleg bij antwoorden voor o.a. de deelvakken lezen (zoals lezen, samenvatten, opzoeken), woordenschat, woordvorming, grammatica, spelling en interpunctie.

Afbeedling Project VO Wiskunde - rekenen

Voor het ontwikkelen van toets oefen materiaal op 2f en 3f niveau zoeken we regelmatig toets constructeurs / auteurs wiskunde - rekenen. Op projectbasis wordt dan gewerkt aan een online oefensysteem waarmee leerlingen die het centrale examen wiskunde - rekenen moeten gaan doen, zich stap voor stap kunnen voorbereiden. Het oefensysteem hiervoor is volop in ontwikkeling en zal na de zomer op een aantal scholen voor VO in gebruik genomen gaan worden.

Afbeedling Om een indruk te krijgen van onze uitgaven voor PO en VO bezoek de demo ruimte.
Afbeedling Meer weten: Bel de heer Sanders - projectcoördinator - op 053-4361626.
Afbeedling Om het systeem volledig te kunnen bekijken kunt u een set inlogcodes aanvragen.

Afbeedling Uw CV met toelichting kunt u sturen naar info@smc.nl