...
...
Service 053-4361626
Wiskunde - rekenen oefenen boeken / Set 2F - VMBO - Versie 1.0 - Verplichte rekentoets
(22)

€ 99,-
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Auteur: O.H.M. Sanders
Uitgever: SM&C Internet Services
Beschikbaar sinds: 2014
 
Bijzonderheden
1. Deze boeken set is bij bibliotheken te leen.
2. Ontbrekende onderwerpen kunnen aanvullend online geoefend worden met gratis online licentie.
3. In de demoruimte kan kennis gemaakt worden met de stof uit de boeken set.
 
Demoruimte
 
Inzage exemplaar (PDF)
 
 
Klik op de afbeelding om het
inzage exemplaar te bekijken.
 
 
Recensie(s)
 
In vervolg op de oefenboeken voor o.a. de Cito-eindtoets in het basisonderwijs zijn nu ook soortgelijke boeken* uitgebracht voor het voortgezet onderwijs. Deze set op 1F en 2F niveau is ontwikkeld met het oog op invoering van de (verplichte) eindtoets wiskunde en rekenen in de bovenbouw van het vmbo. Het omvat een oblong oefenboek (266 blz.) met opgaven voor getallen, meten en meetkunde, verbanden en verhoudingen.

De opgaven (350 vragen) zijn gedrukt in een klein lettertype, maar op een rustige bladspiegel met veel wit. Meestal staan er maar een tot drie opgaven op een liggende A4-bladzijde. Bij de opgaven staan kleine getekende kleurenillustraties, foto's, tabellen etc. Het 'Antwoorden- en uitlegboek' (239 blz.) geeft naast de antwoorden ook een korte uitleg bij dat antwoord. Zowel uitvoering als opzet is verder hetzelfde als het oefenboek. De set is bestemd voor het schooljaar 2014-2015, maar natuurlijk ook daarna nog bruikbaar.

Er is ook een online oefenpakket, waarvoor een gebruikrecht kan worden aangeschaft. Afgestemd op leerlingen in de bovenbouw van het vmbo, die door de docent kan worden ingezet, maar waar een leerling ook zelf mee aan de slag kan. Met name geschikt voor leerlingen die moeite hebben met de behandelde stof. Vanaf ca. 15 jaar.
 
Recensie bron: NBD, 2014
 
 

Start bestellingStart bestelling
 
Vandaag besteld, dan de eerstvolgende werkdag bezorgd.
Met de oefenboeken set, bestaande uit een opgavenboek (266 pag.) en een antwoorden- en uitlegboek (241 pag.) kan uitgebreid geoefend worden voor de Wiskunde - Rekenen toetsen en de Wiskunde - Rekenen Eindtoets 2F voor de domeinen Getallen, Meten en meetkunde, Verbanden, Verhoudingen.
 
Deze Wiskunde - Rekenen boeken set 2014/2015 is goed bruikbaar voor de verplichte rekentoets voorbereiding in dit schooljaar voor VMBO.

Deze oefenboeken set is geschikt voor gebruik in het schooljaar 2015/2016 en 2016/2017.
 
Bij de boeken set wordt een tijdelijke kosteloze gebruikslicentie geleverd voor wiskunde-rekenen.nl.
 
Domeinen
Getallen, Meten en meetkunde, Verbanden, Verhoudingen.
 
Onderwerpen met contextrijke en contextarme sommen
Breuken, Combinatie bewerkingen, Datums, Divers, Formules, Geld, Getallenlijn, Maten en gewichten, Meetkunde, Meten, Procenten, Schaal en ruimtelijk inzicht, Schatten en schattend rekenen, Schema's, Tabellen, grafieken en cirkeldiagrammen, Tijd, Tijd en snelheid, Vergelijken en verhoudingen.
 

Afbeelding

ISBN nummer: 9789082166941
 
 
Afbeelding
 
...
...