...
...
Service 053-4361626
Wiskunde - rekenen oefenen boeken / Set 3F - MBO, HAVO, VWO - Versie 1.0 - Verplichte rekentoets
(45)

€ 99,-
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Auteur: O.H.M. Sanders
Uitgever: SM&C Internet Services
Beschikbaar sinds: augustus 2014
 
Bijzonderheden
1. Deze boeken set is bij bibliotheken te leen.
2. Ontbrekende onderwerpen kunnen aanvullend online geoefend worden met gratis online licentie.
3. In de demoruimte kan kennis gemaakt worden met de stof uit de boeken set.
 
 
Inzage exemplaar (PDF)
 
 
Klik op de afbeelding om het
inzage exemplaar te bekijken.
 
Recensie
In vervolg op de oefenboeken voor o.a. de Cito-eindtoets in het basisonderwijs zijn nu ook soortgelijke boeken* uitgebracht voor het voortgezet onderwijs. Deze set op 2F en 3F niveau is ontwikkeld met het oog op invoering van de (verplichte) eindtoets wiskunde en rekenen in de bovenbouw van havo, vwo en mbo. Het omvat een oblong oefenboek (255 blz.) met opgaven voor getallen, meten en meetkunde, verbanden en verhoudingen.

De opgaven (350 vragen) zijn gedrukt in een klein lettertype, maar op een rustige bladspiegel met veel wit. Meestal staan er maar een tot vier opgaven op een liggende A4-bladzijde. Bij de opgaven staan kleine getekende kleurenillustraties, foto's, tabellen etc. Het 'Antwoorden- en uitlegboek' (317 blz.) geeft naast de antwoorden ook een korte uitleg bij dat antwoord. Zowel uitvoering als opzet is verder hetzelfde als het oefenboek.

De set is bestemd voor het schooljaar 2014-2015, maar natuurlijk ook daarna nog bruikbaar. Er is ook een online oefenpakket, waarvoor een gebruikrecht kan worden aangeschaft. Afgestemd op leerlingen in de bovenbouw van havo, vwo en mbo, die door de docent kan worden ingezet, maar waar een leerling ook zelf mee aan de slag kan. Met name geschikt voor leerlingen die moeite hebben met de behandelde stof. Vanaf ca. 17 jaar.

Recensie bron: NBD, 2014
 

Start bestellingStart bestelling
 
Vandaag besteld, dan de eerstvolgende werkdag bezorgd.
Met de oefenboeken set, bestaande uit een opgavenboek (256 pag.) en een antwoorden- en uitlegboek (317 pag.) kan uitgebreid geoefend worden voor de Wiskunde - Rekenen toetsen en de Wiskunde - Rekenen Eindtoets 3F voor de domeinen Getallen, Meten en meetkunde, Verbanden, Verhoudingen.

Deze Wiskunde - Rekenen boeken set 2014/2015 is goed bruikbaar voor de verplichte rekentoets voorbereiding in dit schooljaar voor HAVO, VWO en MBO.
 
Deze oefenboeken set is geschikt voor gebruik in het schooljaar 2015/2016 en 2016/2017

Bij de set wordt een tijdelijke kosteloze licentie meegeleverd voor online aanvullend oefenen op wiskunde-rekenen.nl.

Domeinen
Getallen, Meten en meetkunde, Verbanden, Verhoudingen.
              
Onderwerpen met contextrijke en contextarme sommen


Breuken, Combinatie bewerkingen, Datums, Divers, Formules, Geld, Getallenlijn, Maten en gewichten, Meetkunde, Meten, Procenten, Schaal en ruimtelijk inzicht, Schatten en schattend rekenen, Schema's, Tabellen, grafieken en cirkeldiagrammen, Tijd, Tijd en snelheid, Vergelijken en verhoudingen.

 
 

Afbeelding

ISBN nummer: 9789082166958
 
 
Afbeelding
 
...
...